Cart 0
 

Onze merken

 
 
300-logo-amania-mo.jpg

Amania mo

"you can be gorgeous at thirty, charming at forty and irresistibble for the rest of your life!"

Amania Mo is een totaalcollectie: Vrouwelijk, gesofisticeerd en stijlvol.  Sterk in kleurthema's en prints. De snit haalt het beste uit je figuur. Voor elke  gelegenheid vind je de juiste outfit: zakelijk, casual of chic.

 
300-ogo_Giovane_zwart-(1).jpg

Giovane

"Giovane is an addition to your warderobe, easy to wear and easy to love!"

Giovane stands for wisdom and strenght. Clothes that make you shine because you're proud to be a women.

 
300-logo-BI.jpg

Blue IV

Een op en top Belgisch merk waar we trots op zijn! Mooie kleuren, prints en stoffen zorgen elk seizoen weer voor een prachtige collectie.

 
300-four_roses.jpg

Four Roses

Four Roses is sinds 12 jaar een vaste waarde in het midden segment van de vlotte damesmode. Sterk in het segment door de commerciele prijs-kwaliteit verhouding en fantastische pasvorm. Het Belgisch merk brengt een collectie die beantwoord aan de verwachting van de hedendaagse vrouw, in een maatschappij waar tijd waardevol is en de verwachtingen hoog.

 
300-raphbybrax.jpg

Raphaela by Brax

Stijlvolle, sportieve en elegante vrouwen weten wat ze willen: Raphaela is het bekende broekenmerk voor actieve vrouwen op zoek naar detail. Raphaela staat voor de beste kwaliteit en vakmanschap. Een verfijnde snit staat garant voor de perfecte pasvorm voor elk figuur.

 
300-naulover.jpg

Naulover

Een Spaanse kwalitatieve en stijlvolle collectie. oog voor detail en superieure stoffen zorgen voor een elegante look.

 
300-logo-falke.jpg

Falke

Falke heeft een breed assortiment panty's van een hoogwaardige kwaliteit. Zowel trend kleurtjes als elegante fantasiekousen. Voor elke dame is er wel een perfecte panty.

 
300-logo-samoon.jpg

Samoon

Stands for casuel, self-assured fashion for women with plus sizes. Trendy cuts, exquisite materials and excellent fits underscore feminity.

 
 
300-logo-brandtex.jpg

Brandtex

Deense mode die de laatste nieuwe trends op de voet volgen. Elegant en kleurrijk met een perfecte snit voor de dames. De collectie heeft een breed assortiment trui's cardigans, rokken en nog veel meer. De prijs-kwaliteit verhouding is bij Brandtex ook telkens opnieuw zeer belangrijk!